Musicalgroep is op zoek naar nieuw talent!!

Als je goed luistert, dan kun je ons horen trappelen. Om het nieuwe seizoen weer te beginnen! Van een spectaculair musicalseizoen, met alles wat erbij hoort. Podiumkunst in het kwadraat, met hele leuke musicals in het vooruitzicht!

Vanaf 3 september starten repetities “Musicals!”  Voor iedereen van 7 jaar en ouder!

Voor het 8e jaar op rij start Alphense Sterren met een wervelend musicalseizoen. Elke week zijn er repetities op zaterdagmorgen waarin je op een leuke en ontspannende manier aan de slag gaat met liedjes instuderen, dansen en natuurlijk toneelspelen.

Voor kinderen van 7 t/m 10 jaar spelenderwijs met allerlei leuke liedjes en oefeningen die je kennis laten maken met de wondere wereld van musical. Elke week 1,5 les van 08.30u – 10.00u

Voor iedereen vanaf 11 jaar en ouder met meer ambitie gaat Alphense Sterren voor een mooie grote productie, met een professioneler niveau. Elke week vanaf 10.00u 2 tot 3 uur repetitie met acteerlessen, stemvorming, ensemble-zingen en dansen op hoog niveau. Docent Remco verzorgt de theater- en zanglessen, Samantha Bon neemt namens Award-winning dansstudio D-Beatz de danslessen voor haar rekening.

En zoals elk jaar werk je toe naar een prachtige voorstelling, dit jaar zelfs meerdere! Zo kun je de magie van het podium proeven, de plek waar alles tot bloei komt –  niets is zo leuk dan het aan je publiek te laten zien! 

Wil je meedoen met het programma dit jaar, of een keertje kijken hoe het eraan toegaat? Vanaf 3 september beginnen we met de wekelijkse repetities en je bent van harte welkom!

Neem voor meer informatie of bij vragen contact op via telefoonnummer 06-18555904 of  info@alphensesterren.nl. Of kijk op de website www.alphensesterren.nl.