Danslessen bij Alphense Sterren is dírect na schooltijd op school!

Welkom op de danspagina van Alphense Sterren. Hier lees je over ons programma voor danslessen direct na schooltijd. Onder leiding van enthousiaste en gediplomeerde dansdocenten en met het gemak van direct na de lessen kunnen aansluiten.

En dat alles voor maar €7,50 per week en 60 minuten les op je eigen niveau!

Vraag naar de gratis proefles bij jou op school

Bewegen is leuk – en nu supermakkelijk!

Alphense Sterren geeft samen met dansschool D-Beatz op basisscholen in Alphen a/d Rijn superleuke danslessen.

Direct aansluitend aan school een uur lang lekker dansen en je hoeft er niet eens het terrein voor af! Of je fietst naar de school heel dicht in de buurt. Dat is het belangrijkste kenmerk van onze danslessen.

Dus heel handig, maar ook superleuk – want je krijgt zo de kans om de cursus met vrienden/ vriendinnen van school, je klas of uit je eigen straat te doen.

We geven 3 blokken van 10 lessen. Je kunt dus altijd als je niet zeker weet of deze cursus geschikt voor jou is gewoon een blok proberen. En voordat je je aanmeldt kun je altijd meedoen met onze gratis proefles!

Houd de posters op school en de nieuwsbrief in de gaten voor informatie over wanneer op jouw school een proefles wordt gegeven. Wil je meer info over onze lessen. Stuur dan een mailtje naar info@alphensesterren.nl, of bel met Remco Reij op 06-18555904.

3 x 10 lessen in verschillende stijlen, inclusief showcase

Elk blok bestaat uit 10 lessen, waarin verschillende dansstijlen worden geoefend. Onder begeleiding van een docent die de laatste trends op dansgebied op de voet volgt. Het kan dus zomaar zijn dat je de choreografie uit je favoriete videoclip leert!

Bij aanvang van een nieuw blok zijn nieuwe deelnemers van harte welkom, want dan begint de groep weer op “0”. Met nieuwe invloeden uit verschillende stijlen, zoals urban, streetdance, hip-hop, afro enz. worden 1 of meer nieuwe choreografieën ingestudeerd. En natuurlijk wordt er gewerkt naar een eindpresentatie waarin de deelnemers hun kunsten kunnen laten zien.

Tip: Ook lessen mogelijk bij D-Beatz in de dansstudio

Wil je graag dansen maar kun je niet op de dag dat op school les gegeven wordt? Kom dan dansen bij de dansschool van D-Beatz! alle niveau’s en alle leeftijden, op verschillende dagen in de week én met een grote verscheidenheid aan stijlen.