Alphense Sterren zoekt kampleiders!

Het Alphense Summercamp 2024 komt er aan en jij kunt er aan meedoen, en wel als kampleider!

Deze dagen ben je op stap met de deelnemers en je mede kampleiders en dankzij jou zullen de kinderen een superleuke week beleven? Lees hieronder hoe je ook deel kunt uitmaken van het team van de Alphense Avonturenkampen!

 

Alphense Sterren organiseert 4 keer per jaar een spectaculair en gezellig kamp voor iedereen van 7 t/m 15 jaar oud die van leuke dingen houdt! We doen dit met allerlei Alphense verenigingen en partijen en stellen elke keer een afwisselend programma samen. Ben jij 14 jaar of ouder en lijkt jou het leuk om onder begeleiding van ervaren mensen je weg te vinden als begeleider van zo’n kamp? Ben je niet op je mondje gevallen, maar ben je altijd enthousiast, ga je graag met kinderen om en houd je van leuke dingen doen? Dan zoeken we jou! Ook is het mogelijk om je stage van je middelbare school of vervolgopleiding te vervolmaken als kampleider. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Misschien ben jij het volgende kamp wel het gezicht van Alphense Sterren. Naast alle activiteiten, eten en drinken gedurende de hele week, ontvang je ook nog eens €50,- vergoeding voor het kamp. Dat is nog eens leuk verdiend!

Neem voor meer informatie of bij vragen contact op met Remco Reij via telefoonnummer 06-18555904 of  info@alphensesterren.nl