Het Alphense Summercamp zoekt kampleiders!

Het Alphense Summercamp 2023 komt er aan en jij kunt er aan meedoen, en wel als kampleider! 

De hele week ben je op stap met de deelnemers en je mede kampleiders en dankzij jou zullen de kinderen een superleuke week beleven? Lees hieronder hoe je ook deel kunt uitmaken van de Summercamp Crew 2023

 

Van maandag 10 t/m vrijdag 14 juli is het Alphense Summercamp 2023.

30-50 kinderen in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar zullen elke dag veel plezier beleven aan de vele activiteiten die we doen. Heel verschillend, maar allemaal bijzonder en leuk om te doen. Wat dacht je van paardrijden, golfen, voetbal, knutselen, waterskiën, met een drone vliegen?

Ben jij 14 jaar of ouder en vind je het leuk om die week samen met de andere kampleiders in goeie banen te leiden? Ben je niet op je mondje gevallen, maar ben je altijd enthousiast, ga je graag met kinderen om en houd je van leuke dingen doen? Dan zoeken we jou!

Misschien ben jij deze zomer wel het gezicht van Alphense Sterren! Naast alle activiteiten, eten en drinken gedurende de hele week, ontvang je ook nog €50,- vergoeding voor het Summercamp. Dat is nog eens leuk verdiend!

Neem voor meer informatie of bij vragen contact op met Remco Reij via telefoonnummer 06-18555904 of  info@alphensesterren.nl