Een instrument uitzoeken dat bij je pas kan een lastige klus zijn. Je moet weten wat je nodig hebt, wat een goede prijs is voor een instrument dat voldoet aan je wensen en het liefst wil je een instrument kopen dat een tijdje met je kan ‘meegroeien’.

Gelukkig heeft Alphense Sterren dit uitzoekwerk al voor een groot gedeelte gedaan voor u. We hebben in verschillende prijsklassen pakketten samengesteld waar u als beginnende of meer gevorderde leerlingen goed mee uit de voeten kunt. Het zijn kwalitatief goede instrument tegen een zeer schappelijke prijs.

De pakketten omvatten of alleen de instrumenten, of een complete set accessoires zodat u in één keer klaar bent om van start te gaan met muziek maken!

Natuurlijk kunt u telefonisch of via e-mail contact opnemen met ons als u meer wilt weten over de aanschaf of de huur van een muziekinstrument.

Keyboard bundels

Voor diegenen die tegen lage kosten hun eigen goede les-instrument willen aanschaffen raden wij de volgende bundels aan:

Bundel 1: keyboard + draagtas: €145,

Een prima starters-set met een aanslaggevoelig keyboard met goede klanken en een prettig spelend klavier. Onze docenten gebruiken dit instrument ook voor de lessen. Een aanrader voor een lage aanschafprijs!

Bundel 2: keyboard + draagtas + statief + kruk + accessoire-set : €239,-
Voor degenen die meteen alle benodigde accessoires willen aanschaffen, bieden een we een zeer complete bundel, zodat je meteen klaar bent voor je eerste les. Wij raden deze set aan, omdat hiermee de hoogte van het instrument én de zithoogte van de leerling kan worden versteld. Een goede zitpositie tijdens het studeren is essentieel!

Klik op de afbeeldingen voor een compleet overzicht. Download het pdf vervolgens en bestel direct via de aangegeven links

Aankooptip

Een goede zitpositie tijdens het studeren is essentieel om op lange termijn van muziek maken te kunnen genieten. Wij hebben daarom in de bundels diverse accessoires opgenomen, waarme een optimale zithouding kan worden bewerkstelligt! Neem voor gericht advies en meer informatie gerust contact met ons op via 06-18555904 of info@alphensesterren.nl

Gitaar bundels

Voor kinderen die gitaar leren spelen is het vooral belangrijk dat zij het juiste formaat tot hun beschikking hebben.

Er wordt onderscheid gemaakt in de volgende formaten

1/2 formaat gitaar –> kinderen van 6 t/m 8*

3/4 formaat gitaar –> kinderen van 8 t/m 12 jaar*

full size gitaar –> kinderen van 12 jaar en ouder*

 *Dit is slechts een indicatie. Bij de proeflessen is er de mogelijkheid verschillende formaten te proberen advies te ontvangen de docent.

Bundel 1: 3/4 formaat budgetklasse gitaar + draagtas + accessoires  €121,50

De meest verkochte bundel en een aanrader voor iedereen die tegen lage kosten zijn eigen kwalitatief goede instrument in bezit wil krijgen. Inclusief een stevige gitaarhoes, voetenbankje, stemapparaat, en een setje extra snaren! 

Bundel 2: 1/2 formaat budgetklasse gitaar + draagtas + accessoires €116,50

Voor de kleinste muzikanten onder ons een aangenaam instrument dat gemaakt is voor kleine handen en armen! Ook compleet geleverd met alle benodigde accessoires, klaar om direct te beginnen.