Welkom bij Musicalgroep Alphense Sterren!

Op deze pagina vind je alle informatie over onze musicalgroep, de voorstellingen, activiteiten, het jaarthema, open dagen en nog veel meer. En natuurlijk lees je hoe je je kunt opgeven voor een nieuw seizoen, dat weldra weer van start gaat!

Musicalgroep Alphense Sterren speelt “Musicals!” 

Nieuwe start, nieuwe ideeën

Elke zaterdag repeteert Musicalgroep Alphense Sterren in de studio op de Flemingweg 2 uur lang in een prachtige locatie bij dansschool D-Beatz.

Vanaf 10.00 – 12.00u krijg je les in dans, drama en zingen. Onder leiding van Remco Reij leer je van alles over speeltechnieken, timing, performance en natuurlijk over stemtechniek, zang, muziek en vertolking van muziek.

Eigenaar Samantha Bon van de dansschool verzorgt hoogstpersoonlijk de danslessen die meestal 45-60 minuten in beslag. Riemen vast, want je gaat flink aan de slag, Sam houdt niet van half werk!

Gelukkig is ze ontzettend lief en heel goede docent – je kunt ontzettend veel van haar leren!

STAR! De nieuwe aanpak van talentontwikkeling. Nieuw dit jaar is de integratie van de Talentenklas en de Tieners. Met onze nieuwe STAR! benadering willen we alle deelnemers uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Met orginele trainingen, workshops, out-of-the-box opdrachten stimuleren we de creativiteit, fysieke conditie en natuurlijk het juiste gebruik van je stem in woord en muziek. Hoewel we met verschillende (leeftijds)groepen werken is de aanpak gericht op de afwisseling tussen het werken in kleine afzonderlijke groepen en teambuilding met elkaar. 

Groep 1: 7 t/m 10 jaar 08.30 – 10.00u €399,-
Groep 2: 11 t/m 18 jaar 10.00 – 12.00u €499,-

Ticket to Ride – bepaal je eigen route naar succes

Nieuw dit jaar bij Alphense Sterren: Ticket to Ride – het toegangsbewijs voor je eigen reis door de wereld van musical. Een reisdocument waarin je zelf een route uitstippelt om je wensen en je ambities te verwezenlijken. Aan het begin van het jaar krijg je van ons een document waarop je samen met je docent mag invullen wat je allemaal zou willen ontdekken het komend musicalseizoen. Dat kan een liedje of een dans zijn die je graag zou willen leren. Maar misschien heb je wel een gerichtere ambitie om bijvoorbeeld je stem te verbeteren of met meer zekerheid op het podium te staan.

Wij gaan je helpen om jouw reis de moeite waard te maken en samen de wereld van je eigen kunnen te verkennen.

Even voorstellen – De nieuwe juffen van Alphense Sterren 

Over musicalgroep Alphense Sterren

Musicalgroep Alphense Sterren is in 2015 opgericht door Remco Reij en Valerie van Krimpen. Geïnspireerd door het moment, de omgeving en vooral de leuke deelnemers zijn in de afgelopen 6 jaar spraakmakende voorstellingen gebracht op de planken van het Alphense Parktheater. Met afwisselende thema’s als Frrrozen, K3, Kinderen voor Kinderen, Helden, Alles is Liefde heeft een grote groep kinderen wekelijks veel plezier beleefd bij de musicalcursussen die op zaterdag worden gegeven. Gestart in Parkvilla, maar sinds 2018 in Swaenswijk actief en sinds februari 2021 ‘in house’ bij dansschool D-Beatz van Samantha Bon.

Praktische informatie

Repetitiedata seizoen 2022 – 2023

2022 2023
3, 10, 17, 24 september 14, 21, 28 januari
1, 8, 15 oktober 4, 11, 18 februari
5, 12, 19, 26 november 11, 18, 25 maart
3, 10, 17 december 1, 8,  15, 22, april
13, 20, 27 mei
3, 10 juni

Adresgegevens oefenlocatie

Dansstudio D-Beatz,

Flemingweg 18R, 2408 AV Alphen aan den Rijn