Muzieklessen op school

Vind jij muziek maken ook te gek? Vraag dan of jouw school zich al heeft aangemeld voor muzieklessen op school na schooltijd!

In 3 blokken van 10 lessen kun je het hele jaar meedoen met superleuke muziekcursussen die direct aansluitend aan schooltijd worden gegeven!

Gitaarles

Lijkt het jou ook zo gaaf om op het podium een scheurende gitaarsolo te geven voor uitzinnig publiek?? Of ben je juist meer van de rustige ballads in de huiskamer? Of het begeleiden van een goede vriend(in) die mooi kan zingen? Het maakt niet uit wat je wilt, bij ons kun je de basis leren van gitaarspelen op een leuke manier!

Je leert meteen liedjes, we maken gebruik van een handige apps, waarmee je thuis kunt oefenen in je eigen tempo. En het allerbelangrijkste - en leukste: je leert samen te spelen met anderen!

Is het duur? Nee hoor, vanaf €12,50* per week krijg je een 30 minuten les in een groep met andere enthousiaste leerlingen. En vind je het toch te moeilijk, of niet zo leuk als dat je dacht, dan kun je altijd na blok 1 weer stoppen. Natuurlijk moedigen we je aan om door te zetten. Want alle begin is moeilijk. En na de eerste stappen wordt het steeds leuker!

Lijkt het je leuk maar twijfel je nog? Doe dan mee met onze gratis proefles en kijk of je het leuk vindt! Enkele gitaren liggen klaar om te proberen!

>> Lees meer

Piano / keyboardles

"Het meest veelzijdige instrument ter wereld." Dat is een mooie omschrijving van de piano. Van klassiek tot house en van solo-instrument tot de ideale begeleiding, de mogelijkheden op toetsen zijn groot!

En het keyboard biedt daar nog een aantal mogelijkheden bij! Wat te denken van allemaal verschillende geluiden, een ritmebox  en verschillende begeleidingsstijlen. Daarmee kun je op verschillende manier jezelf ontwikkelen en je muzikale voorkeuren ontdekken. En een goed keyboard hoeft helemaal niet duur te zijn. Via ons kun je tegen een lage prijs een goed instrument aanschaffen, waar je de eerste jaren uitstekend mee vooruit kunt, tot aan je eerste optredens aan toe. En omdat het ook op batterijen werkt kun je overal spelen!

Doe mee met de proefles of geef je op voor de cursus bij jou op school!

>> Lees meer

Nieuw: Zangles

Het mooiste instrument heb je altijd bij je! Maar hoe moet je 'm gebruiken? Dat leer je als je zangles neemt bij Alphense Sterren. Op een leuke en speelse manier leer je hoe je je eigen stem onder controle krijgt en mooi kunt krijgen én houden!

We bieden de mogelijkheid om in een kleine groep zangles te krijgen, maar we proberen bij jou op school ook een heus popkoor van de grond te krijgen! Want samen zingen is magisch, leuk en gezellig! Houd onze agenda en de informatieborden op school in de gaten voor de gratis proeflessen!

Wil je liever privéles? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

>> Lees meer

Direct na schooltijd

Groepsles

Online lesmateriaal

interactief

Probeer 10 weken

Creëer je eigen lesmethode!

Met de handige meespeel apps, beschikbare videotutorials en verschillende benadering van liedjes kun je op de manier oefenen die het beste bij jouw wensen en kunnen aansluit!

Je kunt met en zonder begeleiding oefenen, zelf het tempo van de begeleiding bepalen en zelfs de stijl aanpassen om jezelf te prikkelen om je vaardigheden naar het volgende level te tillen! Dat is handig en maakt leren ook leuk!

Interactieve lessen

De muzieklessen van Alphense Sterren worden gekenmerkt door veel interactie! Interactie tussen de leerlingen onderling, samenspel met de leraar en met leerlingen van andere instrumenten. Maar ook interactie met moderne leermiddelen zoals het gebruik muziek-apps en leuke instructie-video's!

Online beschikbaar huiswerk

Belangrijk in een tijd dat de leermiddelen je van alle kanten 'aan komen vliegen' is overzicht. Alle bladmuziek, meespeel-liedjes, instructievideo's en andere informatie is op elke moment vanaf elke plaats te bereiken in de Cloud! Zo kun je altijd zelf een printje maken als je een keer je blaadje bent kwijtgeraakt of toch nog een keertje graag de video wilt terugzien waarin je uitgelegd wordt hoe je het moet spelen. Handig toch!

Een instrument huren of kopen

Een geschikt instrument is fundamenteel om enthousiast muziek te kunnen maken! Maar wat is een goed instrument? Dat hangt van veel factoren af. Alphense Sterren biedt de mogelijkheid om een instrument voor u te kopen of te verhuren voor bepaalde tijd. Wij hebben namelijk het uitzoekwerk al vóór u gedaan. Dat bespaart u een hoop zorgen en tijd. Uiteraard mag u ook zelf een instrument aanschaffen en laten beoordelen door ons of wij denken het geschikt is voor de lessen.

Wilt u meer weten of instrumenten huren of kopen? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Tarieven gitaarles

Op basis van 30 minuten les per week

groepsles 3 - 5 leerlingen --> €15,00 p.p.p.w.

groepsles 6 - 8 leerlingen --> €12,50 p.p.p.w.

Tarieven keyboardles

Op basis van 30 minuten les per week

groepsles 3 - 5 leerlingen --> €15,00 p.p.p.w.

groepsles 6 - 8 leerlingen --> €12,50 p.p.p.w.

Tarieven zangles

Op basis van 30 minuten les per week

groepsles 3 - 5 leerlingen --> €15,00 p.p.p.w.

groepsles 6 - 8 leerlingen --> €12,50 p.p.p.w.

 

Op basis van 60 minuten les per week

schoolkoor 10 - 20 leerlingen --> €7,50 p.p.p.w.