Muziek bij Alphense Sterren – Tijdloos maar heel erg bij de tijd!

De muziekafdeling van Alphense Sterren is dynamisch en volop in beweging. We hebben diverse lesprogramma’s in aanbod, waarme je kennis kunt maken leren bespelen van een instrument, of je eigen vaardigheid verder kunt vergroten. Er staan twee elementen centraal bij muzieklessen van Alphense Sterren: een eigentijds lesprogramma en ontwikkeling vanuit passie en liefde voor muziek!

Die twee elementen zie je terug in al onze cursussen. Eigentijds, omdat we graag een methode aanbieden die aansluit bij de belevingswereld van de jeugd. En vanuit passie, omdat we geloven dat je de beste resultaten boekt als je plezier hebt en doet wat je leuk vindt. Of je nu privéles krijgt, in een groepje start op je school, of samen met familie of een vriend(in) bij jou thuis les neemt: de lessen zijn bedoeld om positief te beleven en uitgedaagd te worden nieuwsgierig te zijn!

 

Samen of privé-les aan huis

 

Les aan huis betekent veel persoonlijke aandacht en ruimte om in te spelen op de voorkeuren en van de leerlingen. In de spelen stukken, maar ook manier van oefenen en het aanbieden van de leerstof. 

Naschoolse muzieklessen

 

Muziek maken is leuk, muziek maken met anderen is nog veel leuker! Met ons programma naschoolse muzieklessen leer je samen met klas- of schoolgenoten in groepslessen keyboard of gitaar spelen. En dat direct aansluitend aan schooltijd, dus geen reistijd en op een vertrouwde locatie! 

Online muzieklessen via Skype

 

In rap tempo ontwikkeld in Corona-tijd, maar met een aantal hele grote voordelen ten opzichte van de conventionele muzieklessen. Superflexibel, alle leermiddelen dicht bij de hand en persoonlijke coaching. Dat zijn belangrijke kenmerken van online muzieklessen via Skype of Whatsapp!