18 t/m 20 oktober  2023 – Het Alphense Najaarskamp

De zomer is nog niet achter de rug of de herfstvakantie staat alweer voor de deur. En jij kunt als je tussen 7 en 15 oud bent weer volop genieten van allemaal hele leuke activiteiten van 18 t/m 20 oktober!

Lees hieronder over ons programma op deze dagen en geef je op! Voor een dagje – of meteen voor alle 3 de dagen. Wel zo gezellig en elke dag wat anders!

Het Alphense Najaarskamp is wederom voor iedereen van 7 t/m 15 jaar oud en voor iedereen uit de regio, dus niet alleen voor Alphenaren!

Bij het kamp zijn alle activiteiten inbegrepen, evenals een lunch, drinken en wat lekkers tussendoor. En natuurlijk staan onze enthousiaste kampleiders weer klaar voor je om je te begeleiden en een lach op je gezicht te toveren tijdens deze supergezellig dagen!

De aanvang is elke dag om 09.30u en het programma duurt tot 15.30u. Op Vrijdag 20 oktober is er van 18.00 – 22.00u nog een heerlijk avondprogramma, met een BBQ, kampvuur en leuke avond vol spelletjes, muziek en vertier.

De locaties zijn allemaal in Alphen en per dag voor de deelnemers lopend of met de fiets bereikbaar vanaf de startlocatie. Bij aanmelding ontvang je een informatiebrief met alles wat je moet weten voor het kamp, inclusief de start- en eindlocaties.

De kosten voor het kamp bedragen 85 euro. Wil je een enkele dag meedoen en je alsnog aanmelden voor de dagen erop? Dat kan ook! Dan betaal je 35 euro per dag.

3 dagen met héél veel leuke dingen!

Woensdag 18 oktober 2023

Wo 18 oktober

* Chase tag – professioneel tikkertje spelen bij de Hero Academy

* Boogschieten met SC Alphen

* Straatvoetbal toernooi

* Zwemmen in de zwembad De Hoorn

Donderdag 19 oktober 2023

Do 19 oktober

* Genwakai karate bij Kobeyashi

* Tennis, poolbiljart, tafeltennis bij TEAN

* Speurtocht in het Bospark

Vrijdag 20 oktober 2023

Vr 20 oktober

* Bowlen bij Bowlingcenter Alphen

* Dansworkshop van D-Beatz

* Turnen met Wilskracht

* Mini zaalvoetbal-toernooi in de Limeshal

* BBQ en feestavond met kampvuur bij WSV Zegerplas

Mooie avonturen & leuke activiteiten

Het Alphense Najaarskamp wordt een bonte mix van spel, avontuur en creatieve activiteiten. De prachtige natuur biedt volop mogelijkheden voor veel buiten-elementen. Maar ook lekker knutselen en artistiek bezig zijn is onderdeel van het programma. Het wordt afwisselend en daarmee weer voor iedereen wat wils! 

Wat mee te nemen?

Natuurlijk moet je in de herfst rekenen op zowel een heerlijk najaarszonnetje als een flinke regenbui! Regenkleding is dus altijd handig, net als een bidon met water, zodat je altijd wat te drinken bij je hebt. Gezond en veilig in covid omstandigheden.

Inschrijving

We gaan weer een mooi en afwisselend programma voor geweldige kampbeleving!

En de prijs, daar hoef je het wederom niet voor te laten: slechts 85 euro voor 3 dagen plezier, inclusief lunch.

Hoe we dat weer voor elkaar krijgen? Dankzij de inzet van de medewerking van veel Alphense partijen die ons ondersteunen en een warm hart toedragen.

Wil je je inschrijven voor het Najaarskamp, vul dan het onderstaande inschrijfformulier in.

 

INSCHRIJFFORMULIER

JA!

 

Ik wil graag deelnemen aan het Alphense Najaarskamp 2023!

Ik ontvang na het versturen van een volledig ingevuld inschrijfformulier een bevestiging per email met een betaalverzoek van €85,- voor het gehele kamp of €35,– per dag.

Bij boeking van het gehele kamp is de feestavond inbegrepen. Bij deelname aan losse dagen moet deze apart worden bijgeboekt.

Deelnemers van 11 t/m 16 jaar die 2 nachten willen overnachten kunnen dit aangeven op het inschrijfformulier.

Maak een keuze

Het Alphense Najaarskamp is georganiseerd door Alphense Sterren. Alle rechten voorbehouden.