10 t/m 14 juli Het Alphense Summercamp 2023

 

We staan weer te popelen, want de eerste week van de zomervakantie is opnieuw Het Alphense Summercamp –  van 10 t/m 14 juli!

Voor iedereen van 7 t/m 13 jaar wordt het weer een week vol sport, spel, avontuur en creatieve activiteiten. Allemaal in en om Alphen, elke dag weer op een verrassende en andere locatie. In samenwerking met weer een groot aantal Alphense clubs en verenigingen en compleet verzorgd met eten en drinken. En als klap op de vuurpijl een eindfeest met een overnachting in je eigen tent als je dat wilt!

HIERONDER STAAT WAT JE ALLEMAAL KUNT BELEVEN TIJDENS HET SUMMERCAMP!

PROGRAMMA SUMMERCAMP 2023

10 JULI - BALSPORTEN-FEEST XXL

Kun jij goed voetballen? Of ben jij beter een hockeystick? Of vind je jeu de boules helemaal top? Vandaag kun je deze en nog meer sporten doen bij dit super sportieve onderdeel! Neem je zweetbandjes maar mee, want op het prachtige hoofdveld van vv. Alphia kun je je helemaal uitleven!

Na de lunch is het lekker chillen met allemaal leuke spelletjes en creatieve uitspattingen, natuurlijk met een lekker hapje en drankje erbij!

11 JULI - PAARDRIJDEN, GOLFEN, FIETSEN!

De dinsdag staat helemaal in het teken van sport en natuur! Onder begeleiding ga je leren…paardrijden! met medewerking van Hippisch Centrum Zeegersloot ga je leren hoe dat in z’n werk gaat.

Een paar honderd meter verderop krijgen jullie een heuse golfclinic, van niemand minder dan Golfschool Alphen.

En alsof het nog niet genoeg is nemen we jullie mee naar de prachtige bosrijke omgeving van Park Zeegersloot voor leuke dingen met moeder natuur. Daar kun je helemaal uitleven op het speciaal voor jullie aangelegde fiets parcours!

12 JULI - OBSTAKELS & SPEURNEUZEN

In de ochtend beginnen we bij Fort Alpha, waar je je flink kunt uitleven op het hindernis-parcours! Daarna mag je laten zien of je een bestuurbare auto, boot en drone onder controle kunt krijgen.

En tot slot na een heerlijke lunch gaan we een ouderwetse Vossenjacht doen in het centrum van Alphen a/d Rijn. Dus speurneuzen op en verrekijkers mee, het wordt een dag vol avontuur!

13 JULI - CREATIEF, NATTIGHEID & BBQ

Heb je ook zo’n zin om eens iets heel moois te maken, maar weet je eigenlijk niet hoe? Bij het atelief van De Werf krijgen jullie een rondleiding in diverse werkplaatsen en wordt uitgelegd hoe je zelf nuttige dingen kunt maken of repareren. En natuurlijk mag je daarna zelf de handen uit de mouwen steken!

In de middag koelen we af in het azuurblauwe water van zwembad De Hoorn. Als dat niet verfrissend is?!

Natuurlijk hebben we ook dit keer weer een avondprogramma van 18.00 én de mogelijkheid om te slapen in je eigen kampeertent! Het zou nog lang gezellig blijven die nacht…

14 juli - WATERSPORT PARADIJS!

Ben je niet bang voor natte voeten? Dan zit je op vrijdag 14 juli helemaal goed!

We gaan leren waterskiën / wakeboarden, je gaat onder begeleiding SUPPEN en als klap op de vuurpijl mag je samen met de Reddingsbrigade je eigen lunch gaan opduiken en leer je alles over veiligheid in en op het water.

Nu nog hopen op een tropisch zonnetje, om het waterfeest helemaal compleet te maken. Vergeet je vooral niet in te smeren!

Wat kun je allemaal verwachten?

Veel sport en veel spel

Maak kennis met nieuwe sporten dankzij onze samenwerking met diverse verenigingen in Alphen a/d Rijn!

Bonte avond, BBQ en overnachting

Het kamp is helemaal compleet met bonte avond, een BBQ bij het kampvuur en voor alle kinderen vanaf 9 jaar een overnachting!

inclusief eten + drinken

Het Summercamp is volledig verzorgd, dat wil zeggen dat alle maaltijden en lekkere (gezonde) tussendoortjes zijn inbegrepen!

Boeiende workshops

Alphense Sterren geeft samen met Alphense verenigingen speciale Summercamp workshops

Voor iedereen wat wils

Het belangrijkste van een leuk kamp is gezelligheid!  En onder dat motto gaan we allemaal leuke activiteiten beleven – plezier staat voorop!

Slechts 135 euro voor 5 dagen kamp!

We hebben weer geprobeerd het Summercamp voor iedereen mogelijk te maken. 135 euro voor een 5-daags geheel verzorgd Summercamp is een feestje op zich!

Inschrijven – kies je eigen vakantiepret!

DE HELE WEEK OF LOSSE DAGEN?!

Wil je graag meedoen aan het Summercamp, maar kun of wil je niet alle dagen? Dan kun je aangeven bij de opmerkingen welke dagen je graag mee wilt doen!

De kosten voor het gehele kamp bedragen 135 euro. Doe je een losse dag mee dan betaal je 35 euro per dag + voor een eventuele overnachting en feestavond 15 euro. Je kunt altijd een extra dag bijboeken als je het naar je zin hebt gehad! Je betaalt natuurlijk nooit meer dan 135 euro voor de vakantieweek.

INSCHRIJFFORMULIER

JA!

 

Ik wil graag deelnemen aan het Alphense Summercamp 2023!

De deelnemer verklaard akkoord te gaan de met richtlijnen en  voorwaarden zoals op deze site zijn vermeld.

De deelnemer ontvangt na het versturen van een volledig ingevuld inschrijfformulier een bevestiging per email. Je ontvang in de week voorafgaand aan het kamp een informatiebrief en een betaalverzoek voor deelname aan het Summercamp.

We wensen je alvast heel veel plezier en hopen je gauw te zien!

 

Veel sportieve groeten,

Team Alphense Summercamp 2023

Summercamp 2023 is georganiseerd door Alphense Sterren. Alle rechten voorbehouden.