De 3e editie van Het Alphense Summercamp!!

 

We staan weer te popelen, want de eerste week van de zomervakantie is opnieuw Het Alphense Summercamp –  van 11 t/m 15 juli!

Voor iedereen van 7 t/m 16 jaar wordt het weer een week vol sport, spel, avontuur en creatieve activiteiten. Allemaal in- en om Alphen, elke dag weer op een verrassende andere locatie. In samenwerking met weer een groot aantal Alphense clubs en verenigingen. En compleet verzorgd met eten en drinken. En als klap op de vuurpijl een eindfeest met een overnachting in je eigen tent als je dat wilt!

Kijk hieronder voor een impressie van afgelopen jaren en geef je alvast op via het aanmeldformulier, want vol = vol!

Dankzij sponsoring en subsidie betaal je slechts €119,– voor 5 dagen plezier en avontuur.

Het Alphense Summercamp 2021 groot succes

In samenwerking diverse verenigingen en clubs uit Alphen a/d Rijn organiseerde  Alphense Sterren voor de 2e keer het Alphense Summercamp voor alle kinderen van 7 t/m 15 jaar! Boordevol leuke en verrassende activiteiten en een bonte avond met bbq en kampvuur !

Klik op een van de afbeeldingen hiernaast om alle foto’s van de editie van 2021 te bekijken! Zowel van het kamp zelf hebben we een fotoalbum, als ook van de reünie van 28 augustus!

 

 

Het Alphense Summercamp 2022 wordt ook weer superleuk!

Veel sport en veel spel

Maak kennis met nieuwe sporten dankzij onze samenwerking met diverse verenigingen in Alphen a/d Rijn!

Bonte avond, BBQ en overnachting

Het kamp is helemaal compleet met bonte avond, een BBQ bij het kampvuur en voor alle kinderen vanaf 9 jaar een overnachting!

inclusief eten + drinken

Het Summercamp is volledig verzorgd, dat wil zeggen dat alle maaltijden en lekkere (gezonde) tussendoortjes zijn inbegrepen!

Boeiende workshops

Alphense Sterren geeft samen met Alphense verenigingen speciale Summercamp workshops

Voor iedereen wat wils

Het belangrijkste van een leuk kamp is gezelligheid!  En onder dat motto gaan we allemaal leuke activiteiten beleven – plezier staat voorop!

Slechts 119 euro voor 5 dagen kamp!

We hebben weer geprobeerd het Summercamp voor iedereen mogelijk te maken. 119 euro voor een 5-daags geheel verzorgd Summercamp is een feestje op zich!

INSCHRIJFFORMULIER

JA!

 

Ik wil graag deelnemen aan het Alphense Summercamp 2022!

Ik ga akkoord met richtlijnen en  voorwaarden zoals deze op de site zijn vermeld.

Ik ontvang na het versturen van een volledig ingevuld inschrijfformulier een bevestiging per email met een uitgebreid programma en betaalverzoek van €119,-

 

Summercamp 2021 is georganiseerd door Alphense Sterren. Alle rechten voorbehouden.