Het Alphense Summercamp 2022 wordt ook weer superleuk!

Het Alphense Summercamp 2021 groot succes

In samenwerking diverse verenigingen en clubs uit Alphen a/d Rijn organiseerde  Alphense Sterren voor de 2e keer het Alphense Summercamp voor alle kinderen van 7 t/m 15 jaar! Boordevol leuke en verrassende activiteiten en een bonte avond met bbq en kampvuur !

Klik op een van de afbeeldingen hiernaast om alle foto’s van de editie van 2021 te bekijken! Zowel van het kamp zelf hebben we een fotoalbum, als ook van de reünie van 28 augustus!

 

 

Het Alphense Summercamp 2022 wordt ook weer superleuk!

 

Voor wie het gemist heeft dit jaar, maar de volgende editie zeker wél mee wilt doen: Zet het maar vast in je agenda. De eerste week van de zomervakantie is het Summercamp –  van 11 t/m 15 juli 2022.

Veel sport en veel spel

Maak kennis met nieuwe sporten dankzij onze samenwerking met diverse verenigingen in Alphen a/d Rijn!

Bonte avond, BBQ en overnachting

Het kamp is helemaal compleet met bonte avond, een BBQ bij het kampvuur en voor alle kinderen vanaf 9 jaar een overnachting!

inclusief eten + drinken

Het Summercamp is volledig verzorgd, dat wil zeggen dat alle maaltijden en lekkere (gezonde) tussendoortjes zijn inbegrepen!

Boeiende workshops

Alphense Sterren geeft samen met Alphense verenigingen speciale Summercamp workshops

Voor iedereen wat wils

Het belangrijkste van een leuk kamp is gezelligheid!  En onder dat motto gaan we allemaal leuke activiteiten beleven – plezier staat voorop!

Slechts 99 euro voor 5 dagen kamp!

We hebben weer geprobeerd het Summercamp voor iedereen mogelijk te maken. 99 euro voor een 5-daags geheel verzorgd Summercamp is een feestje op zich!

INSCHRIJFFORMULIER

JA!

 

Ik wil graag deelnemen aan het Alphense Summercamp 2022!

Ik ga akkoord met richtlijnen en  voorwaarden zoals deze op de site zijn vermeld.

Ik ontvang na het versturen van een volledig ingevuld inschrijfformulier een bevestiging per email met een uitgebreid programma en betaalverzoek van €99,-

 

Summercamp 2021 is georganiseerd door Alphense Sterren. Alle rechten voorbehouden.